Over Budding

Gespecialiseerd in BMW en MINI

Als je hart sneller gaat kloppen van mooie auto’s en als technische problemen je uitdaging vormen, dan is je toekomst eigenlijk al bepaald. Zo begon Henk Budding in 1998 zijn bedrijf Budding Auto’s. In de jaren die volgende groeide het bedrijf tot een gerenommeerd autobedrijf.

Budding Auto’s is een full-service autobedrijf met een specialisatie in de automerken BMW en MINI. Brengt u een bezoek aan ons bedrijf dan zult u dit direct terugzien in ons ruime en gevarieerde aanbod BMW en MINI-occasions. Overigens kunt u bij ons terecht voor de aankoop, service en reparatie van ieder merk auto.

Google

Klantenboordeling:

4,7 77 Google reviews

Waardering van en voor onze klanten.

Wij streven voor ons personeel naar een stimulerende werkomgeving, waardoor ook klanten zich prettig en gewaardeerd voelen. Mede hierdoor hebben wij een klant beoordeling van gemiddeld meer dan een 9!

Moderne werkplaats

Budding Auto’s werkt vooruitstrevend. Met ons team autospecialisten streven we bij service en reparatie altijd de best technische oplossing na. We beschikken hiervoor over een moderne werkplaats met eigentijdse apparatuur en gereedschappen.

Veluwse mentaliteit

Wat ons verder typeert? Onze Veluwse roots en mentaliteit: we zijn sociaal, kiezen altijd voor een betaalbare én goede oplossing en geven niet zomaar op. Niet voor niets weten klanten uit heel Nederland met een BMW, MINI of ander merk auto ons te vinden.

Budding voor particuliere én zakelijke klanten

Niet alleen voor particulieren klanten is Budding een vertrouwd adres. Ook zakelijke klanten brengen hun auto voor de service en reparatie onder bij Budding Auto’s in Kootwijkerbroek. Voor klanten die waarde hechten aan comfort, veiligheid, hoogwaardige technologie en kwaliteit zijn we graag een vertrouwde en persoonlijke partner. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en professionele service van onze autotechnici.

Welkom bij Budding

Maak kennis met ons team.

Henk Budding Eigenaar, in- en verkoop
Willeke Budding Administratie
Ramon Verkoop en aftersales
Stefan Technisch specialist
Martijn Technisch en diagnose specialist
Hessel Technisch specialist
Jordy Eerste autotechnicus
Julian Autotechnicus

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag!


    Budding Auto's Kootwijkerbroek