Chiptuning

Performance tuning van uw auto

Wilt u meer uit uw BMW, MINI of auto van een ander merk halen? Dan kunt u kiezen voor Chiptuning of performance tuning. Hiermee wordt er meer vermogen gerealiseerd of kunt zuiniger gaan rijden. Budding Auto’s past hierbij de software van uw auto naar wens aan. En bent u niet tevreden of de prestaties? Dan kan alsnog de originele software geïnstalleerd worden.

Door het chip tunen met onze apparatuur kan er een hoger vermogen bereikt worden. Hierdoor kan de auto sneller optrekken en wordt de topsnelheid verhoogd. Met onveranderde rijstijl zal er daarnaast minder brandstof verbruikt worden. Hiermee wordt het rendement van de motor geoptimaliseerd.

 • 8 BMW-servicespecialisten
 • Ervaren in complexe reparaties
 • Ruim aanbod occasions

Bereken hier vermogenswinst

Wat kost chiptuning?

De kosten van chiptuning of performance tuning hangen af van het type auto en de gewenste resultaten. In principe kan iedere auto in aanmerking komen voor chiptuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Waar wordt de tuning uitgevoerd?

De chiptuning, oftewel performance tuning of car tuning, wordt uitgevoerd in onze werkplaats in Kootwijkerbroek. Hier beschikken we over al de benodigde apparatuur om de werkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Wat zijn de voordelen van tuning?

Door de tuning rijdt de auto doorgaans soepeler, wordt er minder brandstof gebruikt en ervaart u meer kracht. Hierdoor hoeft u minder te schakelen, in het geval van een schakelauto. Het extra vermogen zorgt voor een snellere acceleratie en een hogere topsnelheid.

Uitstekende service in een ongedwongen sfeer. Leuke gasten. BMW 1 gekocht.

Bart Wouters
Autoscout24

Vraag Direct Een Richtprijs aan


  Budding Auto's Kootwijkerbroek

  Ontvang binnen één werkdag een richtprijs in uw mailbox

  Heeft u een vraag?

  Neem contact met ons op.

  Heeft u een probleem met uw auto of bent u op zoek naar een specialistische garage voor het onderhoud aan uw auto? Neem vrijblijvend contact op met Budding Auto’s. Wij zien uit naar uw bericht, mail of telefoontje.

  DIRECT CONTACT
  OPNEMEN?