Velgen en banden

BMW of Mini velgen en banden

Velgen en banden: ze maken of breken een auto. Als specialisten in BMW en MINI gaan we graag op zoek naar een set bijpassende velgen en bijbehorende banden. En zijn uw banden aan vervangen toe? Dan doen we ook graag een passend aanbod. Budding auto’s levert banden en velgen van alle merken.

 • 8 BMW-servicespecialisten
 • Ervaren in complexe reparaties
 • Ruim aanbod occasions

De best passende banden en velgen

Een nieuwe auto gekocht maar niet tevreden over de velgen? Vaak wordt er de keuze gemaakt voor lichtmetalen velgen. Budding Auto’s levert lichtmetalen velgen, stalen velgen en autobanden voor alle merken auto’s en we monteren ze uiteraard ook graag voor u.

Sinds onze oprichting in 1998 hebben we veel kennis en ervaring opgedaan in banden en velgen. Dankzij deze ervaring zijn wij in staat om u te voorzien van een goed advies bij de aankoop van uw banden en velgen. De montage van de banden en velgen kunt u met een gerust hart overlaten aan onze ervaren monteurs.

Budding Auto’s is gespecialiseerd in BMW en MINI. Ook voor banden en velgen voor andere merken auto’s kunt u bij ons terecht. Wij leveren banden en velgen van alle merken en in diverse prijsklassen, waarmee u altijd een goede en passende keuze kunt maken.

Wanneer kies ik voor All Season banden?

Rijdt u niet al te vaak en gaat u niet op wintersport? Dan kunnen All Season banden een goede keuze zijn. Deze banden passen zich aan de temperatuur en de wegomstandigheden aan. Bij extreme weersomstandigheden, bijvoorbeeld bij wintersport, adviseren we om steeds te wisselen van zomer- en winterbanden.

Wat kosten banden en velgen?

Autobanden en velgen zijn in allerlei merken, typen en formaten verkrijgbaar. De prijzen lopen dan ook ver uiteen. Heeft u specifieke banden of velgen op het oog? Vraag dan gerust een prijs op. Wilt u de banden of velgen uitzoeken? Dan nodigen we u graag bij ons uit.

Hoe lang duurt banden wisselen?

Het wisselen van banden is een kleine moeite. Doorgaans duurt de wissel, inclusief het uitbalanceren van de vier banden, ongeveer één uur. U kunt er gerust even op wachten.

Bij Budding een mooie 525I Youngtimer gevonden. Omdat ik niet voor niks wilde rijden en helaas pas een dag later kon komen kijken gemaild met het verzoek om een proefrit te maken. Keurig teruggebeld door Ramon met de mededeling dat de auto nog beschikbaar was en de auto voor mij gereserveerd zou worden. Ontvangst bij Budding perfect, koffie en een warm welkom. Nadat Ramon eerlijk alle puntjes (minimaal) van de auto vertelde, de sleutels gekregen voor een proefrit. Meteen verkocht. Wat een heerlijke tip top onderhouden Youngtimer tegen een erg goede prijs. Alle historie van de auto aanwezig. Al met al een prima en keurig bedrijf en zou hier zo weer een BMW aanschaffen.

Dennis Veldhuis
Autoscout24

Vraag Direct Een Richtprijs aan


  Budding Auto's Kootwijkerbroek

  Ontvang binnen één werkdag een richtprijs in uw mailbox

  Heeft u een vraag?

  Neem contact met ons op.

  Heeft u een probleem met uw auto of bent u op zoek naar een specialistische garage voor het onderhoud aan uw auto? Neem vrijblijvend contact op met Budding Auto’s. Wij zien uit naar uw bericht, mail of telefoontje.

  DIRECT CONTACT
  OPNEMEN?