Onderhoud en reparatie

van uw BMW of Mini

In onze moderne werkplaatsen werken onze servicemonteurs dagelijks aan uiteenlopende reparaties en servicewerkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in de merken BMW en MINI maar voeren ook werkzaamheden uit aan andere merken auto’s.

 • 8 BMW-servicespecialisten
 • Ervaren in complexe reparaties
 • Ruim aanbod occasions

Onderhoud en reparatie van uw auto

Van een periodieke onderhoudsbeurt tot een specialistische en complexe reparatie: onze monteurs draaien er hun handen niet voor om. Niet voor niets weten klanten uit heel Nederland Budding Auto’s in Kootwijkerbroek te vinden. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Voor iedere gewenste reparatie aan uw BMW, MINI of ander merk auto kunt u bij ons terecht. Wij voeren veelvoorkomende werkzaamheden uit zoals het uitvoeren van APK-keuringen. Ook voor software aanpassingen, diagnose van uw BMW of MINI en chiptuning kunt u terecht bij Budding Auto’s.

Als specialist in BMW en MINI voeren we veel specialistische werkzaamheden uit. Zo komen klanten uit heel Nederland voor reparaties aan het panoramadak van een BMW. Bekijk hier een compleet overzicht van specialistische werkzaamheden.

Budding Auto’s is gecertificeerd in het inbouwen van alarm- en voertuigvolgsystemen.

Vraag Direct Een Richtprijs aan


  Budding Auto's Kootwijkerbroek

  Ontvang binnen één werkdag een richtprijs in uw mailbox

  Heeft u een vraag?

  Neem contact met ons op.

  Heeft u een probleem met uw auto of bent u op zoek naar een specialistische garage voor het onderhoud aan uw auto? Neem vrijblijvend contact op met Budding Auto’s. Wij zien uit naar uw bericht, mail of telefoontje.

  DIRECT CONTACT
  OPNEMEN?