APK-keuringen

RDW-erkend keuringsstation

Budding Auto’s is een door de RDW-erkend keuringsstation. Het is belangrijk dat u auto binnen de wettelijke vast gelegde normen op tijd wordt gekeurd. Wanneer u bij ons in het systeem staat brengen wij u automatisch op tijd op de hoogte als uw auto toe is aan een keuring. Is dit niet het geval? Dan ontvangt u van het RDW een bericht. Na ontvangst van dit bericht kunt u contact opnemen om een afspraak te plannen.

 • 8 BMW-servicespecialisten
 • Ervaren in complexe reparaties
 • Ruim aanbod occasions

APK Keuringen van uw auto

Als uw auto APK-plichtig is, mag u niet rijden zonder geldige APK. Laat uw auto keuren door Budding Auto’s om te voorkomen dat u een boete ontvangt van de RDW of politie. Krijgt u een ongeluk met een auto die niet APK gekeurd is? Dan kan het zelfs gebeuren dat uw verzekeringsmaatschappij geen geld uitkeert.

 

Bij een APK-keuring van uw auto controleren onze specialisten uw auto volgens de door de RDW gestelde eisen. Zo beoordelen we de auto op verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie), het milieu (uitstoot van uitlaatgassen) en de registratie (kilometerstand, voertuigenbewijs, gebruikte brandstof).  Wij houden niet van verrassingen achteraf: als er reparaties nodig zijn of onderdelen moeten worden vervangen nemen we contact met u op.

Wat kost een APK-keuring?

In combinatie met een grote onderhoudsbeurt of inspectie 2 is de APK-keuring geheel gratis (exclusief de APK-afmeldkosten). Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via het formulier onderaan deze pagina.

Hoe lang duurt een APK-keuring?

Doorgaans is uw auto binnen één dag weer klaar. U levert uw auto de dag voor de keuring bij ons af. Na het afronden van de keuring en het afmelden ontvangt u van ons een bericht dat de auto weer klaarstaat. Indien gewenst kunt u in de tussentijd gebruik maken van een leenauto.

Hoe vaak moet de auto APK-gekeurd worden?

De eerste APK-keuring wordt uitgevoerd als de auto 4 jaar oud is. De tweede bij een leeftijd van 6 jaar en de derde bij 8 jaar. Daarna wordt ontvangt u jaarlijks een oproep.

Leuk team wat allemaal de passie voor autotechniek beheerst en deelt. Met name van het merk BMW. Als Klant wordt je betrokken bij reparaties en krijg je inzichten van de gedane zaken. Zoals onderhoud, reparatie en advies voor toekomstig onderhoud. Tevens leuke en verzorgde wagens voor verkoop aangeboden. Gratis vervangend vervoer.

JCF Holterhues
Autoscout24

Vraag Direct Een Richtprijs aan


  Budding Auto's Kootwijkerbroek

  Ontvang binnen één werkdag een richtprijs in uw mailbox

  Heeft u een vraag?

  Neem contact met ons op.

  Heeft u een probleem met uw auto of bent u op zoek naar een specialistische garage voor het onderhoud aan uw auto? Neem vrijblijvend contact op met Budding Auto’s. Wij zien uit naar uw bericht, mail of telefoontje.

  DIRECT CONTACT
  OPNEMEN?