Panoramadak reparatie

Reparatie van uw schuifdak of panoramadak

Een defect panorama dak is een veelvoorkomend probleem bij BMW ’s. En niets is zo vervelender als uw BMW panorama dak niet juist sluit of dat het dak niet te gebruiken is bij een heerlijke zomerbries. Budding is specialist in BMW-reparaties en kan uw panorama dak al repareren vanaf € 150,-. Het grote voordeel? Wij kennen geen wekenlange wachttijden. En voor noodsituaties is er in onze planning vrijwel altijd ruimte te maken.

 • 8 BMW-servicespecialisten
 • Ervaren in complexe reparaties
 • Ruim aanbod occasions

Specialist in reparatie en revisie van BMW panoramadaken

Budding Auto’s is gespecialiseerd in reparaties van BMW ‘s. Het repareren van panoramadaken is een reparatie die we veelvuldig uitvoeren. Wij hebben dan ook veel ervaring met het repareren van BMW panoramadaken en schuifdaken van alle typen BMW ‘s.

Klanten uit heel Nederland weten ons te vinden voor specialistische reparaties aan hun BMW, waaronder de reparatie van panoramadaken en schuifdaken. Budding Auto’s kent geen lange wachttijden, zodat u weer snel met plezier kunt rondrijden in uw BMW met panorama dak of schuifdak.

Wat kost een panorama dak reparatie?

Het repareren van een panorama dak van uw BMW voert Budding Auto’s al uit vanaf € 150,-. De hoeveelheid werk kan per casus sterk verschillen. Wilt u graag een prijsindicatie? Deel het probleem zo specifiek mogelijk en wij helpen u graag.

Wat kost een panorama dak revisie?

De complete revisie van een panorama dak of schuifdak van een BMW voeren we al uit vanaf € 850,-. Deel uw kenteken of type auto en wij geven u graag een duidelijke prijsindicatie.

Repareren jullie ook andere merken panoramadaken?

Budding Auto’s is gespecialiseerd in BMW en MINI. Wij repareren alleen panoramadaken van de merken BMW en MINI.

Alle auto’s die binnen komen worden eerst helemaal nagekeken en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen voordat deze het internet op gaan. Dus als je een auto koopt weet je zeker dat de auto op dat moment 100% in orde is. Wanneer je er voor kiest om een pakket te nemen ben je natuurlijk langer veilig. Ik woon wat verder van deze garage af dus heb gekozen voor het rijden zonder pakket. Dat is goedkoper en als er dan toch iets aan het licht komt, dan moet ik dit zelf betalen maar het dan wel dichter bij huis op laten knappen. Alle auto’s die ik er heb zien staan, staan er voorbeeldig bij (Als nieuw). Ook het gevoel is goed. Dat wil bij andere garages wel eens tegen vallen. Ik durf iedereen wel aan te raden hier een auto te kopen.

Steven Konings
Autoscout24

Vraag Direct Een Richtprijs aan


  Budding Auto's Kootwijkerbroek

  Ontvang binnen één werkdag een richtprijs in uw mailbox

  Heeft u een vraag?

  Neem contact met ons op.

  Heeft u een probleem met uw auto of bent u op zoek naar een specialistische garage voor het onderhoud aan uw auto? Neem vrijblijvend contact op met Budding Auto’s. Wij zien uit naar uw bericht, mail of telefoontje.

  DIRECT CONTACT
  OPNEMEN?