Gecertificeerd in het inbouwen van alarm- en voertuigvolsystemen

Duurdere auto’s zijn favoriet bij inbrekers voor het stelen van onderdelen of diefstal van de gehele auto. Niet voor niets eisen verzekeraars bij de aanschaf van een duurde auto een minimale beveiligingsklasse. Dit betekend dat uw auto moet voorzien van specifieke systemen die inbraak en diefstal voorkomen en het mogelijk maken om de auto te traceren. Hierbij valt te denken aan een startonderbreker, het uitvoeren van aanpassingen op autosleutels en het inbouwen van een voertuigvolgsysteem. Dit laatste systeem kan ook ingezet worden voor ritregistratie. Budding Auto’s is Kiwa-gecertificeerd autogarage voor het in het inbouwen van alarmsystemen en voertuigvolgsystemen.

 • 8 BMW-servicespecialisten
 • Ervaren in complexe reparaties
 • Ruim aanbod occasions

De beste controle over uw voertuig

Goede autobeveiliging is niet alleen prettig. Het wordt nagenoeg essentieel. Bescherm daarom uw voertuig met een SCM goedgekeurd beveiligingssysteem. Budding Auto’s in Kootwijkerbroek kan het systeem inbouwen en helpt u bij de registratie, waarna u de auto in een app kunt volgen. Zo weet u altijd waar uw auto zich bevindt. Een veilig idee!

Voertuigvolgsysteem inbouwen

Na aanschaf van een nieuwe auto kan het zijn dat de verzekering eist dat de auto voorzien wordt van een specifieke klasse beveiliging. Dit komt veel voor bij auto’s die wij importeren. Veelal is een voertuigvolgsysteem vereist, waarmee de auto te traceren is. Met de koppeling naar de alarmcentrale kan na diefstal eenvoudig de hulpdienst ingeschakeld worden.

Ritregistratie en voertuigenbeheer

Bent u op zoek naar een systeem voor de ritregistratie van uw voertuig(en)? Het voertuigvolgsysteem wordt ook ingezet als ritregistratiesysteem. Hiermee worden alle bewegingen van het voertuig eenvoudig bijgehouden in een applicatie. Beschikt u over meerdere voertuigen? Dan biedt de applicatie de mogelijkheid om het hele wagenpark overzichtelijk in beeld te brengen.

Gecertificeerd autobedrijf

Budding Auto’s is een Kiwa gecertificeerd autobedrijf voor het inbouwen van alle klassen beveiliging. Wij werken hierbij met SCM/VVS+ erkende systemen die door onze ervaren en gecertificeerde specialisten bij ons op locatie ingebouwd worden.

Wat is beveiligingsklasse 1?

Klasse 1 Alarm betreft het inbouwen van SCM/VbV startonderbreker met eigen autorisatie. Klasse 1 alarm houdt in dat u een goedgekeurde en gecertificeerde startonderbreker heeft. Een startonderbreker blokkeert het starten als deze niet zonder gecodeerde sleutel gestart wordt.

Wat is beveiligingsklasse 2?

Klasse 2 alarm geeft naast beveiligingsklasse 1 ook akoestische alarmering. Binnen deze toevoeging wordt de auto voorzien van een gekeurd autoalarm. Het autoalarm werkt met een geavanceerde radaralarmering die die valse meldingen sterk verminderd.

Wat is beveiligingsklasse 3?

Het klasse 3 alarm gaat een stap verder dan klasse 2. Dit is het beste alarm voor inbraakbeveiliging. Dit systeem kan onmogelijk storingen in uw auto veroorzaken en functioneert als een af-fabriek alarm. Het alarm wordt bediend met sleutels en wordt onzichtbaar ingebouwd. Klasse 3 alarm heeft naast het klasse 2 alarm een extra sabotage signalering en hellingshoekdetectie. De sirene voor de akoestische signalering bevat een ingebouwde noodstroomvoorziening.

Wat is beveiligingsklasse 4?

Beveiligingsklasse 4 is een voertuigvolgsysteem en alarmsysteem dat uw auto de hele week volgt. Het wordt gekoppeld aan de startonderbreker en anti jamming modulen. Binnen deze klasse kunt u tegelijk gebruik maken van ritregistratie.

Wat is beveiligingsklasse 5?

Klasse 5 is de meest uitgebreide beveiligingsklasse. Hierbij is het autoalarm gekoppeld aan het voertuigvolsysteem en realiseert optimale veiligheid voor uw auto. Binnen dit systeem zijn de startonderbreker, alarmering en het voertuigvolsysteem geïntegreerd. Ook de rittenregistratie is binnen deze beveiliging van toepassing. Het is geschikt voor alle automerken.

Wat kosten deze systemen?

De kosten voor het inbouwen van beveiligings- en alarmsystemen zijn afhankelijk van de gekozen beveiligingsklasse. Wij plaatsen de systemen in alle typen auto’s en merken en leveren deze zowel aan particulieren als bedrijven. Naast een eenmalige investering kunnen er ook periodieke kosten in rekening gebracht worden. Neem contact met ons op voor meer informatie en de specifieke kosten voor uw auto.

Bij Budding Auto’s mijn eerste auto gekocht. Geweldige service & klantvriendelijk. Ik kom hier zeker terug voor mijn toekomstige onderhoud.

Lars Jeremy
Autoscout24

Vraag Direct Een Richtprijs aan


  Budding Auto's Kootwijkerbroek

  Ontvang binnen één werkdag een richtprijs in uw mailbox

  Heeft u een vraag?

  Neem contact met ons op.

  Heeft u een probleem met uw auto of bent u op zoek naar een specialistische garage voor het onderhoud aan uw auto? Neem vrijblijvend contact op met Budding Auto’s. Wij zien uit naar uw bericht, mail of telefoontje.

  DIRECT CONTACT
  OPNEMEN?