Diagnose van uw auto

Snel en secuur diagnose stellen

Niets is zo vervelender als een storing aan uw BMW, MINI of auto van een ander merk. De monteurs van Budding Auto’s zijn specialist in het snel en secuur stellen van een diagnose. Door gebruik te maken van de originele meetsoftware en diagnose apparatuur kunnen we uw BMW of MINI in werkplaats volledig uitmeten. Ook de allernieuwste modellen en series, boordevol voorzien van computers, kunnen wij nauwkeurig onderwerpen aan een diagnose. Eventuele updates kunnen wij, wanneer nodig, voor u uitvoeren.

 • 8 BMW-servicespecialisten
 • Ervaren in complexe reparaties
 • Ruim aanbod occasions

Een snelle diagnose van uw auto

Wij hebben geen lange wachttijden en kunnen altijd op zeer snelle wijze een diagnose stellen van uw auto. Ook hanteren wij een zeer gunstig uur tarief en hebben wij altijd genoeg onderdelen voorradig om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Bespaar tijd en geld

Door grondig te meten en zo de probleemoorzaak op te sporen voordat we overgaan tot reparatie of vervanging van onderdelen, bespaart u uiteindelijk tijd en geld. Bovendien doen wij op deze manier veel systeemkennis op, waar u ook weer van profiteert!

Budding Auto’s beschouwd storingsdiagnose als een aparte tak van sport binnen de autobranche. Als specialist op dit vakgebied kunnen we u van dienst zijn met veel ervaring en met de modernste apparatuur.

Wat kost de diagnose van mijn auto?

De diagnose van uw auto wordt door ons veelal berekend op basis ons uurtarief. Wilt u vooraf meer duidelijkheid? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Beschrijf hierbij het probleem zo nauwkeurig mogelijk.

Wat is een diagnostische test?

Door middel van een diagnostische test kunnen onze specialisten problemen opspeuren in de motor, transmissie, uitlaatsystemen, remmen en andere belangrijke onderdelen. Ook prestatieproblemen kunnen gediagnosticeerd worden.

Ik heb een hele goede ervaring bij dit bedrijf. Goede service, betrouwbaar, nette cabrio. Na een week bleek er een storing bij de airbag en vocht in de kofferbak. Dit is gelijk netjes verholpen. Ook het overzetten van mijn vorige radio in mijn auto viel onder de service. Vlotte betrouwbare jongens!

Klarien van Laar
Autoscout24

Vraag Direct Een Richtprijs aan


  Budding Auto's Kootwijkerbroek

  Ontvang binnen één werkdag een richtprijs in uw mailbox

  Heeft u een vraag?

  Neem contact met ons op.

  Heeft u een probleem met uw auto of bent u op zoek naar een specialistische garage voor het onderhoud aan uw auto? Neem vrijblijvend contact op met Budding Auto’s. Wij zien uit naar uw bericht, mail of telefoontje.

  DIRECT CONTACT
  OPNEMEN?