Software aanpassingen

Software aanpassingen aan uw auto

Problemen met het roetfilter of terugkerende foutcodes: problemen met uw auto dienen zo snel mogelijk verholpen te worden. In onze moderne werkplaats in Kootwijkerbroek hebben we de beschikking over specialistisch gereedschap en originele uitlees-apparatuur om problemen te lokaliseren en auto’s uit te lezen.

 • 8 BMW-servicespecialisten
 • Ervaren in complexe reparaties
 • Ruim aanbod occasions

De software van uw auto aan laten passen?

Het kan voorkomen dat u bij het gebruik van uw auto tegen zaken aanloopt die u liever anders ziet. Denken hierbij aan meldingen voor gordelherinnering en USA-lights aan- of uitzetten. Met de juiste apparatuur voeren de specialisten van Budding Auto’s eenvoudig aanpassingen door in de software. Onze monteurs zijn specialisten in software aanpassingen van BMW’s en MINI’s.

Hieronder vindt u enkele softwareaanpassingen terug:

 • Start-stop systeem uitzetten
 • RDC bandenspanningcontrole
 • Welkom lights
 • M-logo’s of start-up logo in het dashboard

De specialisten van Budding Auto’s voeren de softwareaanpassingen nauwkeurig uit. Vraag naar de mogelijkheden.

Snelheidsbegrenzers aanpassen

Veel auto’s zijn voorzien van elektronische begrenzers. Bij Budding Auto’s kan de begrenzer worden verhoogd of verwijderd. Ook bestaat de mogelijkheid om uw auto juist te begrenzen.

Hoe lang duurt een software aanpassing?

Doorgaans kost het aanpassen van de software zo’n 2 tot 3 uur. Soms komt het voor dat we meer tijd nodig hebben. Wij proberen vooraf een zo’n duidelijk mogelijke inschatting te maken van de kosten en de benodigde tijd.

Wat kost een software aanpassing?

De kosten van het aanpassen van software of bijkomende werkzaamheden hangen sterk af van het probleem en/of de wensen. Beschrijf uw probleem zo duidelijk mogelijk. Wij verstrekken daarna graag een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave.

De mensen bij Budding doen hun werk met een aanstekelijk enthousiasme voor de klant en voor het merk dat ze verkopen en dat merk je. Het is een klein bedrijf met bevlogen medewerkers.

F. Ten Velde
Autoscout24

Vraag Direct Een Richtprijs aan


  Budding Auto's Kootwijkerbroek

  Ontvang binnen één werkdag een richtprijs in uw mailbox

  Heeft u een vraag?

  Neem contact met ons op.

  Heeft u een probleem met uw auto of bent u op zoek naar een specialistische garage voor het onderhoud aan uw auto? Neem vrijblijvend contact op met Budding Auto’s. Wij zien uit naar uw bericht, mail of telefoontje.

  DIRECT CONTACT
  OPNEMEN?