B Celikyurek Autoscout24

Top bedrijf! Ik vertelde van mijn probleem met mijn auto en kon gelijk al terecht. Want ze vonden dat het zeker niet kon wachten tot de volgende dag, waar ik bij een ander bedrijf zeker anderhalf week op moest wachten.

Issy Google

“Ik rijd speciaal uit Almere hierheen voor mijn BWM cabrio. De service is top en het personeel is klantvriendelijk. Zeker mijn vaste adres waar ik langs kom voor mijn auto. Van mij krijgen jullie een 5+.”

Bart Wouters Autoscout24

Uitstekende service in een ongedwongen sfeer. Leuke gasten. BMW 1 gekocht.

Steven Konings Autoscout24

Alle auto's die binnen komen worden eerst helemaal nagekeken en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen alvorens deze het internet op gaan. Dus als je een auto koopt weet je zeker dat de auto op dat moment 100 % in orde is. Wanneer je er voor kiest om een pakket te nemen ben je natuurlijk langer veilig. Ik woon wat verder van deze garage af dus heb gekozen voor het rijden zonder pakket. dat is goedkoper en als er dan toch iets aan het ligt komt moet ik dit zelf betalen maar het het dan wel dichter bij huis op laten knappen. Alle auto's die ik heb zien staan staan er voorbeeldig bij (Als nieuw). Ook het gevoel is goed. dat wil bij andere garage's wel eens tegen vallen. Ik durf iedereen wel aan te raden hier een auto te kopen.

Maykel Smit Autoscout24

2 jaar geleden een 335 coupe gekocht. Nu weer terug geweest voor apk & onderhoud. Was weer top geregeld! Tot de volgende keer!

Gertjan van Vliet Google

Super BMW-specialisten! Heb preventief mijn n47 distributie ketting bij hen laten vervangen. Was scherp geprijsd en keurig zoals afgesproken uitgevoerd. Ze hadden duidelijk kennis van zaken en naderhand hebben ze mij goed geïnformeerd over de huidige staat van de auto. Werd alleraardigst geholpen door Stefan en ook de monteur en de eigenaar kwamen nog even uitleg geven. Ga zeker naar ze terug volgend onderhoud ook al is het wat verder weg voor mij. PS: koffie was ook heerlijk.

Dennis Morren Google

Super snelle service, altijd netjes en duidelijk!