Distributie ketting vervangen BMW N57 3.0 diesel

Is uw distributie ketting van uw BMW motor N57 3.0 diesel uitgerekt of deze een slepend geluid. Neem dan contact met Budding auto’s in Kootwijkerbroek op. Wij geven u graag persoonlijk advies en kennen geen lange wachttijden! Informeer naar de kosten van het vervangen van uw distributie ketting van uw N57 motor. Tevens kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto.

 • 8 BMW-servicespecialisten
 • Ervaren in complexe reparaties
 • Ruim aanbod occasions

Super BMW-specialisten! Heb preventief mijn N47 distributie ketting bij hen laten vervangen. Was scherp geprijsd en keurig zoals afgesproken uitgevoerd. Ze hadden duidelijk kennis van zaken en naderhand hebben ze mij goed geïnformeerd over de huidige staat van de auto. Werd alleraardigst geholpen door Stefan en ook de monteur en de eigenaar kwamen nog even uitleg geven. Ga zeker naar ze terug volgend onderhoud ook al is het wat verder weg voor mij. PS: koffie was ook heerlijk.

Gertjan van Vliet
Google

Vraag Direct Een Richtprijs aan


  Budding Auto's Kootwijkerbroek

  Ontvang binnen één werkdag een richtprijs in uw mailbox

  Heeft u een vraag?

  Neem contact met ons op.

  Heeft u een probleem met uw auto of bent u op zoek naar een specialistische garage voor het onderhoud aan uw auto? Neem vrijblijvend contact op met Budding Auto’s. Wij zien uit naar uw bericht, mail of telefoontje.

  DIRECT CONTACT
  OPNEMEN?